Om oss

 

Organisation team

Ronny-200x150Ronny Riise (Medeier God Tur)
Ronny har mer enn 15 års erfaring fra frilufts- og kajakkbransjen. Han ble bitt av padlebasillen på fisketur i Honduras i 2003, og har etter det padlet de fleste padlebare fartøy. Ronny har kurset mer enn 1000 padlere i NPF, BCU og på andre kurs. Han er NPF Veileder Hav, BCU 5 Star Sea Kayak Leader og UKCC BCU Level 2 Moderate Water Coach samt BCU Paddlepower Provider. Ronny er like begeistret for å introdusere nye padlere som å utvikle padlere på de høyeste nivåene, og har hatt ansvar for DNT sine barne- og ungdomsprosjekter i padling i en årrekke. Ronny padler regelmessig i Wales, Costa Brava og på Isle Of Man. Og er ellers kjent for sitt haukeblikk etter østers.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKyrre Flotve (Medeier God Tur)
Kyrre er utdannet Veileder Hav i Norges Padleforbund, har BCU 4* Sea Kayak Leader, 3 Star Open Canoe Award og er BCU UKCC New Level 2 Asp. Coach. Kyrre har hatt mer enn 700 deltakere på kurs, alt fra NPF introkurs til NPF Videregående kurs. I 2002 padlet Kyrre sin lengste tur gjennom Europa på 4000 km. Kyrre har jobbet mer enn 10 år i kajakkbransjen og har vært med på både utvikling og testing av en rekke produkter for kjente merkenavn i den internasjonale padlebransjen. Kyrre har utarbeidet en norsk nasjonal standard for gradering av bla. padleløyper, og merket padleløyper i Sund, Fjell og Øygarden. Kyrre er en flink elvepadler og er utdannet kystskipper. Kyrre har også guidet padlere i Wales og har ledet ekspedisjoner med eget firma, Northern Exposure, på Grønland.

 

AshleyAshley Williams (Teknisk ansvarlig under Padlefestivalen)
I am 27 years old and spend my days being a 9 year old working with the kids at Nordnes skole. It will be six years ago at Padlefestivalen where kayaking began for me. Having been inspired by those instructors who I now work with today. I soon became passionate to share my admiration for the sport. I am BCU 5* Sea Kayak Leader and UKKCC BCU Level 2 Moderate Water Coach. I enjoy introducing new people to the sports and guiding people to new experiences.

 

SONY DSCCamilla Ianke (Webansvarlig og instruktør NPF aktivitetslederkurs)
Camilla har en allsidig friluftslivsbakgrunn. Hun er utdannet Veileder Hav i NPF, har BCU 4* Sea Kayak Leader, 3 Star Open Canoe Award og er BCU UKCC New Level 2 Asp. Camilla har jobbet med Padlefestivalen i flere år. Til daglig jobber hun med idrett og trening i Sjøforsvaret. Hun har en master innen friluftsliv fra NIH og har de siste årene vært aktiv i Turistforeningens fjellsportarbeid. Hun er utdannet skredinstruktør i DNT og NF breinstruktør. Camilla krysset innlandsisen på Grønland på ski i 2008 og 2011. Hun har padlet flere ganger på Grønland og sammen med Kyrre har hun ledet padleekspedisjoner gjennom eget firma, Northern Exposure.

 

Hallvard Torp 
Hallvard er lærer til daglig og en svært allsidig padler på sin fritid. Han er medeier i God Tur, og Veileder Hav i NPF, BCU 4* Sea Kayak Leader,  og en av de beste Rock Hopper instruktørene vi har.

Coaches Instructors and Volunteers festival 2016

 13239141_1053483708050848_6652295416821747026_nJim Krawiecki                                                                                                                                  Jim Krawiecki started paddling in any old kayak that he could muster during school holidays. Having endured the pleasures and pain of a musical career he returned to kayaking for further enrichment. Since then he has paddled and swum many of the exciting white water rivers of England, Scotland and Wales, as well as many of those in the French Alps.
Jim’s passion for sea kayaking inspired him to write the popular guidebook ‘Welsh Sea Kayaking’ and the subsequent sea kayaking guidebook ‘Northern England & the Isle of Man’. Jim is also a registered as an ISKGA Guide.
More recently Jim’s attention has moved to the icy and mountainous coast of east Greenland and its associations with the mysterious disappearance of the British Arctic explorer ‘Gino Watkins’.
Back home in the UK, Jim has been poking his nose into and under Anglesey’s caves, cliffs and rock gardens for countless summers. Last year was Jim’s first Padlefestivalen and he is all fired up for coming back. Join him for an adventure where the rocks meet the energy of the ocean.

12920492_1030214450377774_2260516837678377545_nOlly Sanders                                                                                                                                          A climber and paddler, Olly has been expeditioning for over 28 years; in the mountains and at sea. He was nominated in 2004 for the Piolet d’Or award for a first ascent in Alaska. A UKCC level 5 Sea Coach and M.I.C he runs his own coaching company after working full time at Plas-y-Brenin for ten years. Recently Olly has been combining Sea kayaking and climbing to do first ascents in Greenland. Always up for a trip as long as there’s a descent supply of coffee and no more polar bear encounters! He has also produced three instructional DVDs for sea kayaking: Sea kayak Safety, Rough Water Handling and Expedition Skills. Olly will be running Coastal Navigation and Tidal Planning at the festival followed by 4* Leadership Training. He will also be presenting one of his adventures. Surly he will be around and happy to share his stories.

Frida HIMG_3207alvorsen I´m 22 years old and educated aktivitetsleder hav in NPF, and 3* in BCU. After working some years in the army I spent 8 months hiking, skiing and kayaking around in Norway, Sweden and Finland together with my best friend. Now I´m living in Volda, where I study on my bachelor in outdoor education. When not in school I spend my time kayaking, skiing, climbing or surfing in beautiful Sunnmøre. I do kayaking courses, and work on summer camps and outdoor activities for kids and youths.
P4301779Lillian Brekke Lidenskaplig havpadler som elsker livet i kajakk, enten det er fine solskinsturer eller rufsete sjø med bølger, storm og stille. Vidaregåande kurs hav i NPF og nyleg bestått 4* BCU assessment.

 

 

IMG_8781 Torbjørn Lunghaug

 

 

 

 

 

1463473285690_FB_IMG_14634728487341 Vibeke Steinvåg                                                                                                                             Happy, helpful festival potato.

 

 

 

 

Instruktører som har jobbet på festivalen:

Ties Van Langen

Lasse Fossedal

Dorthe Storihle Ødergård

Michael Storebø

Marit Karin Nilsen

Atle Mølholm

Lillian Brekke

Anja Rydning

Ove Hatlem

 

Ragnhild Tveiten

Torbjørn Lundehaug

Hans Petter Lie Nielsen

 

 

Comments are closed.